Melitta België nv staat al jarenlang garant voor het leveren van kwalitatieve koffiezetapparaten en bijbehorende verbruiksproducten voor de retail.

Natuurlijk ken je het merk van het filterpapier, maar wist je dat naast de huishoudfolie en diepvries-, vuilnis- en stofzuigerzakken van Swirl en Toppits, ook drankenmerken als Granini en Gerolsteiner tot het gamma behoren?

Melitta België is gevestigd in Lokeren en telt ruim 20 medewerkers.

 

Je functie

Als Key accountmanager vertegenwoordig jij ons volledige gamma zowel bij de food als non food klanten die je worden toegewezen. Voor deze functie spreken we specifiek over de hele Colruyt groep, de hele Carrefour groep, Makro en een aantal DIY klanten.
Afhankelijk van het product dat je representeert, gaande van de alom bekende Melitta-koffiefilters over Granini-fruitsap, toppits vershoudfolies, swirl onderhoud tot volautomatische Melitta koffiesystemen, kom je met zeer diverse aankopers in contact en pas je je stijl daarop aan.
Je bespreekt de jaarovereenkomsten met de verschillende aankoopcentrales en voert de onderhandelingen dienaangaande. Samen met de marketingverantwoordelijken werk je marktgerichte acties en campagnes uit, stel je deze voor en evalueer je ze voortdurend.

 

Je profiel

Jij kan terugvallen op de nodige ervaring als key accountmanager, bij voorkeur in de FMCG-sector. Je bent zeer vlot in de omgang, taalvaardig en kan zowel diplomatisch als zeer doortastend/resultaatgericht optreden.
Je gaat je verantwoordelijkheid niet uit de weg, kan zeer zelfstandig werken, maar profileert je tegelijkertijd als een heuse teamplayer.
Verder kunnen we rekenen op je talenkennis, stressbestendigheid en flexibiliteit.

 

Ons aanbod

Bij Melitta België nv kom je terecht in een losse werkomgeving waar het aangenaam werken is en waar je de nodige vrijheid krijgt om je functie uit te bouwen. Wij voorzien een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

 

Locatie tewerkstelling

Brandstraat in Lokeren

 

Solliciteren

Andress Consulting : Remparden 1 – 9700 Oudenaarde – 055 30 31 02 – www.andress.be  – sollicitatie@andress.be

Solliciteer NUhttps://www.andress.be/solliciteer?id=3761&o=andress

Vacature Melitta : https://www.andress.be/vacatures/3761-key_account_manager.html 

YouTube : www.andress.be/melitta