Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 160 collega’s aan hetzelfde touw. En (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waar elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren. Onze ambitie is tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in 3 Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen, reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen. Voor de regio Brussel zijn we op zoek naar een (m/v):

ACCOUNT MANAGER
DIE DE KLANTBELEVING CENTRAAL STELT

 

Wat verwachten we van je?

Je bent commercieel verantwoordelijk voor de uitbouw en het beheer van je klantenportefeuille in Brussel. Op een enthousiaste manier draag je onze organisatie uit bij klanten door je deskundig advies over onze veiligheidsproducten en -diensten. Je graaft dieper naar onderliggende noden en denkt creatieve oplossingen uit voor je klant. Je gesprekspartners zijn preventieadviseurs, inkopers en andere beslissingsnemers. Je wordt ondersteund door een commercieel binnendienstteam en je kan rekenen op de knowhow van de salesmanager aan wie je rapporteert.

Wat breng je mee?

Je hebt jezelf reeds bewezen in een salesfunctie, bij voorkeur als Account Manager B2B. Je bent commercieel ingesteld en krijgt energie van business development. Je werkt proactief, resultaat- en oplossingsgericht. Als energiek en dynamisch persoon ga je graag nieuwe en innovatieve uitdagingen aan. Je bent een echte teamplayer met respect voor collega’s en klanten. Leergierigheid en een growth mindset zijn van groot belang in deze rol. Je bent communicatief zeer sterk en hebt een winnaarsmentaliteit. Je bent perfect tweetalig Nederlands/ Frans en je drukt je vlot uit in het Engels.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waarin welzijn en resultaten hand in hand gaan. Vandeputte Group is een dynamische onderneming met een vlakke structuur waar we je ruimte geven om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking. Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen en ga je deze uitdaging aan?

 

Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen en ga je deze uitdaging aan?

Contacteer Tiny Verelst – jobs@vdp.com – tel.: +32 3 460 04 21 www.vdp.com