Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 160 collega’s aan hetzelfde touw. En (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waar elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren. Onze ambitie is tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in 3 Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen, reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

E-COMMERCE DEVELOPMENT MANAGER

Wat verwachten we van je?

Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en vormgeving van onze e-commercestrategie. De digitale evolutie volg je op de voet op en je initieert projecten die inspelen op nieuwe businessopportuniteiten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van omzet, marge en toegevoegde waarde binnen de e-commerce strategie. Je denkt crossfunctioneel en legt de link tussen de afdelingen Sales, IT, Marketing, Inkoop, Logistiek, HR en Finance. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor externe partners. Door je gedreven project- en change-aanpak creëer je buyin, met respect voor de historiek en de waarden van onze organisatie. Je rapporteert aan de Director Sales & Marketing.

Wat breng je mee?

Je bent gepassioneerd door de energieke interactie tussen mensen/klanten, merken, sociale technologie en organisatieverandering in een commerciële context. Je herkent de impact van technologie op onze business en kan onze businessdoelstellingen vertalen naar een optimale digitale architectuur. Je conceptueel inzicht combineer je met een hands-on pragmatische aanpak en je beschikt over goede projectmanagementskills. Je bent tweetalig Nederlands en Frans.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waar welzijn en resultaten hand in hand gaan. Een dynamische onderneming met een vlakke structuur. Bij Vandeputte Group geven we ruimte om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen en ga je deze uitdaging aan?

Contacteer Tiny Verelst – jobs@vdp.com – tel.: +32 3 460 04 21 www.vdp.com