Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 160 collega’s aan hetzelfde touw. En (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waar elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren. Onze ambitie is tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in 3 Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen, reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen. Momenteel zijn we op zoek naar een (m/v):

PRODUCT EXPERT PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Wat verwachten we van je?

Je biedt producttechnische ondersteuning aan onze verkooporganisatie door zorg te dragen voor de administratie en het beheer van de productportfolio’s o.a. kledij en EHBO. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt van onze salesorganisatie. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van commerciële teksten en product documentatie. Je hebt eveneens affiniteit met marketing en je beschikt over de nodige commerciële feeling. Met zin voor nauwkeurigheid en oog voor kwaliteit neem je artikelcreaties voor je rekening en beantwoord je de vragen van sales. Je ondersteunt hierbij de Portfolio & Purchase Manager.

Wat breng je mee?

Kennis van en ervaring met onze producten is niet noodzakelijk. Wel ben je leergierig ingesteld en bereid technische kennis van producten op te doen. Kortom, we zijn op zoek naar een expert in wording. Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en het Engels zowel met leveranciers als met onze interne klanten. Administratieve organisatie en accuraatheid zijn je troeven. Je neemt initiatieven om je producten commercieel op de kaart te zetten en kan hierbij zelfstandig werken. Kennis van en/of interesse in de PBM-sector is een pluspunt. Je beschikt over een goede Excel-kennis.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waar welzijn en resultaten hand in hand gaan. Een dynamische onderneming met een vlakke structuur. Uiteraard kan je rekenen op een competitief loon, aangevuld met een groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering en andere voordelen. Eveneens is er een sterke aandacht voor opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en een objectieve prestatiebeoordeling. Kortom, een erg verleidelijk loonpakket voor een uitdagende job.

Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen en ga je deze uitdaging aan?

Contacteer Tiny Verelst – jobs@vdp.com – tel.: +32 3 460 04 21 www.vdp.com