Klik jezelf vast bij Vandeputte Group! Trek samen met 160 collega’s aan hetzelfde touw. En (ver)zeker je carrière! Als expert in veiligheid en welzijn geloven wij in een wereld waar elke werknemer veilig en comfortabel zijn job kan doen en ’s avonds gezond en wel terug huiswaarts kan keren. Onze ambitie is tegen 2020 elke dag 1.000.000 mensen te beschermen! Vandeputte medewerkers staan mee aan het roer om deze ambitie te realiseren. We streven naar meer autonomie, opnemen van verantwoordelijkheid en zetten medewerkers graag meer en meer in op eigen sterktes. Vandeputte Group is aanwezig in 3 Europese landen, België, Frankrijk en Nederland. Onze droom om 1.000.000 mensen te beschermen, reikt uiteraard verder dan deze landsgrenzen. Voor onze Service Mobile in Nederland zijn we op zoek naar een (m/v):

CUSTOM SAFETY SERVICE MEDEWERKER
bij voorkeur uit de omgeving Utrecht

Wat verwachten we van je?

Op basis van een persoonlijke en professionele consultatie verzorg je de aanmeting van veiligheidsbrillen, otoplastieken en veiligheidsschoenen bij onze klanten. Je voert Face Fit testen uit bij dragers van ademhalingsmaskers. Je begeleidt onze klanten bij de keuze van de meest geschikte oplossingen en geeft eveneens advies omtrent het gebruik en onderhoud.

Op basis van een opgemaakte planning service je onze klanten in Nederland. Hierbij draag je op een enthousiaste manier ons imago uit door externe klanten deskundig verder te helpen. Je kan rekenen op de knowhow en coaching van de afdelingsmanager aan wie je rapporteert, maar eveneens op een gedreven team dat samen zorgt voor een degelijke planning en opvolging.

Wat breng je mee?

 Je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in een klantgerichte omgeving. Door sterke sociale en communicatieve vaardigheden weet je de klant op een enthousiaste, correcte manier verder te helpen. Een opleiding als opticien, podoloog of audicien is een pluspunt. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in het opmeten van veiligheidsbrillen, voeten of gehoor. Leergierigheid en een growth mindset zijn van groot belang in deze rol. Op administratief vlak werk je nauwkeurig en met zin voor organisatie aan het beheer en de opvolging van je klantendossiers. Je communiceert vlot in het Nederlands.

Wat heeft Vandeputte te bieden?

Je komt terecht in een boeiende, internationale omgeving waar welzijn en resultaten hand in hand gaan. Een dynamische onderneming met een vlakke structuur. Bij Vandeputte Group geven we ruimte om jezelf te ontplooien, je loopbaan in eigen handen te nemen en je sterktes in te zetten. We dompelen je onder in onze organisatiecultuur waardoor je op een autonome en verantwoordelijke manier bijdraagt aan onze droom. Hierbij is vertrouwen een vertrekpunt voor een mooie samenwerking.

Wens je onze passie voor veiligheid en welzijn te delen en ga je deze uitdaging aan?

Contacteer Tiny Verelst – jobs@vdp.com – tel.: +32 3 460 04 21 www.vdp.com