Opvolging van SMA-administratieve duizendpoot Lucile

Welkom aan Ingrid De Schepper.

Sinds begin mei is Ingrid het nieuwe administratieve en communicatieve gezicht van SMA. Zij vervangt hiermee Lucile, die na meer dan 6 jaar andere professionele horizonten gaat opzoeken. Wat moeten we weten over Ingrid? Als schoolverlater kwam zij in de wereld van muziek en auteursrecht terecht; en werkte 10 jaar voor Sabam. Vervolgens maakte ze de stap naar de uitgeverswereld en ging voor "platenboer" Hans Kusters Music werken. Na een carrière van alweer 10 jaar was het intussen duidelijk voor haar dat ze ook anderen kon helpen met haar verworven kennis en vaardigheden, en dus werd ze zelfstandig consultant.

Naast projecten in de muziekbusiness kreeg Ingrid gaandeweg meer en meer aanbiedingen om haar administratieve talenten te gebruiken in andere sectoren, gaande van de luchtvaartsector, pharma, evenementen, enz. Algemene administratieve ondersteuning, coördinatie en organisatie van events èn facturatie zijn helemaal haar ding.

Haar gezin met 3 jongvolwassen dochters, inclusief de 2 honden staan op de eerste plaats. Is er nog tijd vrij naast haar professionele activiteiten, dan vult ze die graag op met uit eten gaan, zelf kokkerellen, reizen, lezen en uitjes met vrienden en vriendinnen.

We heten Ingrid van harte welkom en wensen haar veel succes toe!