17 juni – Brussel

Ben je SMA lid? Klik hier om in te loggen en boek daarna je deelname. SMA lid maar nog geen inloggegevens? Duid hier aan welk lidmaatschap je hebt en volg daarna de instructies.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

SEMINARIE
Hoe human selling inzetten voor meer verkoopsucces ? When seller persona meets buyer persona…

TIJD/LOCATIE

Wij ontvangen jullie graag vanaf 14.30 uur en ronden de sessie af met een verzorgde BBQ met aangepast drankenpakket. Hopelijk zijn jullie allen van de partij en kunnen we er een geweldig ‘Post’-COVID netwerkmoment van maken.

Ahead in sales… together with the SMA.
!! OPGELET !! Terug een fysieke meeting bij Salons de Romree in Grimbergen

SPREKER(S)

Hans Verhoeven

ALGEMENE INFO

Met de technologische en digitale revolutie, nog versneld door COVID-19, lijkt het vaak dat toekomstig succes vooral bepaald zal worden door het juist inzetten van ‘technology’. Een aantal recente SMA-sprekers hebben ons al een update gegeven over het toenemende belang van smart data, platformen, live shopping, enz. Maar blijft verkoop en retail niet ergens een interactie tussen mensen, met name in sales ?

 

Human selling

Een salesdeal is in eerste instantie een deal tussen mensen. Dat is een boutade die elke salesmanager hoort in de opleiding en kent. Maar in de realiteit wordt dit principe niet echt maximaal toegepast omdat de meeste (sales)mensen zichzelf niet echt correct inschatten/kennen.

Laat staan hun potentiële klanten…

Als marktonderzoeker is Hans Verhoeven dagelijks bezig met hoe mensen in elkaar steken, hoe ze reageren op bepaalde prikkels, hoe ze denken… Die kennis gebruikt hij uiteraard ook zelf in zijn eigen salesproces en de laatste jaren begeleidt hij meer en meer startende ondernemers onder meer in dit proces van human selling.

Sleutels tot verkoopsucces

Hoe kan je de kans op een deal vergroten door te vertrekken vanuit een betere kennis van jezelf als persoon, je eigen sterktes en zwaktes echt te gebruiken en vooral ook hoe die te koppelen aan de persoonlijkheid van de persoon waaraan je probeert te verkopen.

Dat kom je te weten in deze boeiende presentatie van deze atypische verkoper die graag alle zogenaamde saleszekerheden overboord gooit: stop met opvolgen van de foute deals en het verkopen van de foute dingen aan de foute mensen en steek je energie in mensen gelukkig proberen te maken.

Hoe Hans dat doet, kom je te weten in deze atypische presentatie/workshop.

Laat deze unieke kans niet liggen en schrijf u vandaag nog in  ! Het belooft een boeiende en interactieve presentatie te worden.


Voertaal: Nederlands


Kort CV

Hans Verhoeven

Na zijn studies als Master in de Politieke Wetenschappen en Master in Economische Wetenschappen werkte Hans als Assistent aan de KUL, waarna hij aan de slag ging bij de VDAB. Als snel werd duidelijk dat zijn interesses veel breder waren, en zo kwam hij vanuit zijn aangeboren ‘nieuwsgierigheid’ terecht bij iVOX, waar hij sinds 2017 General Director is. Daarnaast wilde hij ook bedrijven/ondernemers helpen bij het concretiseren van hun plannen en zo zette hij andere initiatieven op waaronder RAGNOK.

Echter altijd zoekend, onderzoekend, verbindend, veel uitproberend maar weinig uitvindend wil hij projecten ondernemen, om mee te prutsen aan wereldverbeterende ideeën. Kortom, een spreker met ideeën en rad van tong.