16 maart – Online

Meer info

Ben je SMA lid? Klik hier om in te loggen en boek daarna je deelname. SMA lid maar nog geen inloggegevens? Duid hier aan welk lidmaatschap je hebt en volg daarna de instructies.

Deze SALES TRAINING, WEBINAR is exclusief voor UBA- en SMA-leden.
Interesse? Lid worden.

SALES TRAINING, WEBINAR
Masterful Sales Presentations … also from a distance (Engels)

TIJD/LOCATIE

13:30 - 16:30
online via Zoom

SPREKER(S)

Filip Muyllaert, Managing Director, The Communication Group

ALGEMENE INFO

Hoe vergroot ik de impact van mijn verkooppresentatie?

'Masterful Presentations' is een intensieve sales training die je leert hoe je echt impact creëert wanneer je een presentatie geeft zowel fysiek als vanop afstand.  Door COVID-19 worden we allen 'gedwongen' om van op afstand onze relaties te onderhouden. Deze opleiding zal beslist beïnvloeden hoe je in de toekomst je verkooppresentaties zult brengen.

De sleutel tot succes ligt in je communicatievaardigheden. Al het harde werk – ideeën, strategieën, plannen, doelstellingen of inspanningen in het algemeen – leidt tot niets als je anderen niet kunt overtuigen om ernaar te handelen. Met deze adviezen en tips van de trainer zul je ontdekken hoe je een band creëert met je publiek en hen kunt aanzetten tot actie.

Uitmuntende communicatievaardigheden zijn essentieel voor toekomstig succes in alle werkgebieden. Het vermogen een boodschap op een boeiende manier over te brengen is een belangrijke differentiator voor individuen en de organisaties die ze vertegenwoordigen. De code kraken om 'meesterlijke presentaties' af te leveren helpt jou daarbij goed op weg. Op weg naar succes.

De opleiding wordt gegeven in het Engels, de slides zijn in het Engels.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Schrijf je in door te klikken op de knop 'inschrijven' die je zal leiden naar de UBA website.