15 juni – Online

Meer info

Ben je SMA lid? Klik hier om in te loggen en boek daarna je deelname. SMA lid maar nog geen inloggegevens? Duid hier aan welk lidmaatschap je hebt en volg daarna de instructies.

Deze SALES TRAINING, WEBINAR is exclusief voor UBA- en SMA-leden.
Interesse? Lid worden.

SALES TRAINING, WEBINAR
Sales Leadership in 2021 (Nederlands)

TIJD/LOCATIE

13:30 - 16:30
online via Zoom 

SPREKER(S)

Jan Flamend, CEO & Sales Counseler, ValueSelling

ALGEMENE INFO

Hoe vergroot u de impact van uw verkoopteam?

‘Sales leadership 2.1’ is een intensieve en inspirerende workshop rond leiderschap & coaching in sales. Een recente studie van de Belgische Sales Management Association (Nov 2020) toont aan dat verkoopsleiderschap, maar ook de juiste sales enablement tools steeds belangrijker worden.

Sales professionals verdienen de juiste coaching en training; en om succesvol te zijn, dient men zich te omringen met de juiste tools.

Jan zal in zijn workshop o.a. Sales Performance Management, Time Management en Alignatie met Marketing bespreken. Ook de toenemende prijsdruk en de zoektocht naar relevantie en differentiatie komen in zijn verhaal aan bod.

De juiste (sales)koers varen is van zeer groot belang in deze zich zeer snel veranderende wereld, waar technologie, duurzaamheid en digitalisering een grote rol toebedeeld krijgen. De kracht bestaat er dan ook in het juiste verkoopsleiderschap neer te zetten en uit te dragen.

De opleiding wordt gegeven in het Nederlands, de slides zijn in het Engels en Nederlands.
De deelnemers kunnen reageren in de taal van hun keuze.

Schrijf je in door te klikken op de knop 'inschrijven' die je zal leiden naar de UBA website.