17 september – SMA Online

Ben je SMA lid? Klik hier om in te loggen en boek daarna je deelname. SMA lid maar nog geen inloggegevens? Duid hier aan welk lidmaatschap je hebt en volg daarna de instructies.

SEMINARIE, WEBINAR
The biology of loyalty can uplift your sales performance

TIJD/LOCATIE

15:00-16:00
SMA Online

SPREKER(S)

Bert Martin Ohnemüller,
CEO Merchandising Group

ALGEMENE INFO

Door alle Corona-maatregelen waaronder ‘social distancing’ gebeuren menselijke interacties op een andere manier. Ook het sales-gebeuren is de laatste maanden vaak van op afstand gebeurd. De technologie heeft ons daarbij goed geholpen, maar wat met de menselijke relaties? Blijft verkoop en retail niet ergens een interactie tussen mensen? En wat met de kracht van emoties en het gegeven ‘trouw’?

Om ons hierover meer te vertellen en ons te wapenen in deze onzekere tijden hebben we niemand minder dan Bert Martin Ohnemüller kunnen strikken. Bert is CEO van de Merchandising Group (Duitsland) en was 2 jaar geleden ook al eens bij ons te gast. Hij kan terugblikken op meer dan 35 jaar ervaring in Sales & Marketing en zal met ons zijn inzichten delen uit recent onderzoek naar Neuroscience, Evolutionaire Biologie en Positieve Psychologie. Sinds de start van de Merchandising Group heeft Bert al meer dan 1.000 projecten gerealiseerd en ruim 300 presentaties verzorgd in binnen-en buitenland.

Inhoud van de presentatie

In zijn interactieve presentatie gaat hij ons meer vertellen over:

  • De biologie van trouw (merktrouw, winkeltrouw, klantentrouw)
  • Hoe kan je langdurige relaties opbouwen en zorgen voor een uplift van je business?
  • Wat leren we van neuroscience en evolutionaire biologie?
  • Waarom is dit zo belangrijk in onzekere tijden zoals vandaag met Covid-19?
  • Welke zijn de 3 voornaamste pijlers om lange termijn klantenrelaties uit te bouwen?
  • Wat betekent dit voor ‘leiderschap’ anno 2020?

De presentatie belooft heel praktisch te zijn met veel voorbeelden en aanbevelingen uit recente projecten, die de Merchandising Group gerealiseerd heeft. Het ziet er dus naar uit dat we weer een inspirerende sessie tegemoet gaan.

Laat deze unieke kans dan ook niet liggen en reserveer vandaag nog uw digitale plaats via bovenstaande inschrijfmodule of via onderstaand contactformulier !  In dit laatste geval vragen we aan niet-leden om ook de facturatiegegevens en het evenement te vermelden waaraan u wenst deel te nemen.