16 juni – Salons De Romree

Ben je SMA lid? Klik hier om in te loggen en boek daarna je deelname. SMA lid maar nog geen inloggegevens? Duid hier aan welk lidmaatschap je hebt en volg daarna de instructies.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
niet SMA-lid
195,00 excl. BTW
Onbeperkt

SEMINARIE
Trends in sales & marketing engagement tools: how to engage with your customer in 2025?

TIJD/LOCATIE

16/06
14u30 Ontvangst
15u Start meeting
Salons De Romree

SPREKER(S)

Bart Baeyens (Founder & MD Hashting)

ALGEMENE INFO

Fysiek event met Bart Baeyens (Founder & MD Hashting) op 16 juni 2022.

De ene ingrijpende gebeurtenis volgt de andere in snel tempo op. Er is nauwelijks tijd om een nieuwe strategie uit te denken, laat staan om ze ten gronde uit te voeren en de resultaten te evalueren. De koopkracht van consumenten wordt aangetast. Grondstofprijzen en productiekosten swingen de pan uit. Mediaconsumptie ondergaat drastische veranderingen en binnenkort gaan de cookies finaal de schop op. Bedrijven moeten de privacy van consumenten nu echt wel serieus nemen want overheden zien het niet langer door de vingers. Technologische wijzigingen gaan zo snel dat het nauwelijks nog bij te houden is. 

Direct-to-Consumer is de nieuwe trend

Ondanks dat alles blijft de consument meer dan ooit centraal staan. Direct contact met de consument wint aan belang. Direct-to-Consumer is trending. Maar D2C is meer dan online rechtstreeks verkopen aan de eindklant. Het gaat om connectie, conversie en engagement. Maar … hoe kunnen fabrikanten D2C schaalbaar en betaalbaar maken? 

In deze keynote gaan we inzoomen op welke kansen marketingtechnologie biedt om direct, 1-op-1 met de consument te connecteren, in interactie te gaan en de relatie uit te diepen… met respect voor de privacy van de consument. 

De marketing en sales efficiëntie moet omhoog

D2C is geen doel op zich, voor veel fabrikanten is het een economische noodzaak. De efficiëntie van marketing en promotionele investeringen moet drastisch omhoog. Meer realiseren met minder is vaak een onomkeerbare realiteit.

In deze sessie geeft Bart concrete antwoorden en tips op een aantal pertinente vragen

- 1st party data zijn het nieuwe goud, maar hoe kan je die kostefficiënt delven? 
- Is conversie het einddoel, of retention of engagement? 
- Hoe kan je de connectie met de consument online aangaan en toch offline sales genereren? M.a.w. hoe verzeker je een omnichannel sales aanpak?
- Hoe laat je Sales & Marketing in elkaar overvloeien en daarmee de ROI boosten? 
- Hoe kan je de onmiddellijke impact van trade marketing acties verhogen zonder diepere putten te graven? 
- Hoe kan je een growth marketing mindset inzetten om snel efficiëntie-winst te boeken? 
- Hoe haal je het maximale rendement uit real-time tracking

Voertaal: Nederlands

Kort CV

Bart Baeyens:

Bart zijn professionele carrière startte in 2003 bij Henkel in de marketing afdeling. Na nog 2 tussenstops bij Danone en The Insiders richtte hij in 2015 zijn eigen bedrijf op: Hashting.
Doel en missie van Hashting is om marketing en sales professionals te helpen om nog efficiënter en effectiever de consument/klant te bedienen. Met de tools van Hashting is het mogelijk om de sales en marketing touchpoints binnen de customer journey nog beter op elkaar te laten inspelen. De vele cases en testimonials onderstrepen de inzetbaarheid van de diverse tools.