Ben je SMA lid? Klik hier om in te loggen en boek daarna je deelname. SMA lid maar nog geen inloggegevens? Duid hier aan welk lidmaatschap je hebt en volg daarna de instructies.

WEBINAR
Empowering sales

TIJD/LOCATIE

SMA ONLINE

SPREKER(S)

ALGEMENE INFO

2020 & COVID-19 BETEKENEN NIEUWE UITDAGINGEN VOOR SALES PROFESSIONALS

We leven in een ‘VUCA-wereld’ vol onzekerheid en verandering, waar ook de rol van Sales wordt uitgedaagd. De lockdown en alle Corona-maatregelen hebben het leven van veel sales professionals niet eenvoudiger gemaakt. Integendeel! Hoe communiceren we nu met onze klanten? Wat met prospectie? Hoe kunnen we social selling inzetten om aan up-selling of cross-selling te doen? Wie levert de content? En hoe aligneren we – ook in deze complexe tijden – met Marketing?

HOE VINDT SMA ANTWOORDEN OP DEZE VRAGEN?

Deze en andere vragen legt de SMA momenteel voor aan professionals in verkoops- en commerciële functies. Op dinsdag 17 november organiseren wij een webinar, waar de resultaten van deze nationale survey worden voorgesteld. Daarnaast zal Prof. Dr. Deva Rangarajan (Ball State University US) zijn visie geven op de toekomst van Sales.

OOK U KAN BIJDRAGEN !

Graag willen we ook aan u en al onze leden (en ex-leden) medewerking vragen voor deze survey. Het invullen neemt ongeveer 12 minuten in beslag en is mogelijk tot ten laatste vrijdag 30 oktober.

Bent u géén actief SMA lid én vult u de enquête in, dan kan u GRATIS deelnemen aan de webinar op 17 november. Hiervoor dient u zich dan nog in te schrijven.

IK NEEM DEEL AAN DE SURVEY

 

Als ‘bedanking’ voor het invullen ervan ontvangt u (geldig voor SMA leden) een mooi verrassingspakket zodat u op 17 november bij een glaasje en een hapje kan genieten van de resultaten van de eerste editie van onze survey en de inspirerende keynote van Prof. Rangarajan.

DEELNEMEN AAN DE WEBINAR

Inschrijven op deze unieke webinar is sinds vandaag ook mogelijk.  Laat deze unieke kans dan ook niet liggen en reserveer vandaag nog uw digitale plaats via bovenstaande inschrijfmodule of via onderstaand contactformulier !  In dit laatste geval vragen we u om ook het evenement te vermelden waaraan u wenst deel te nemen.

 

Alvast bedankt voor uw deelname aan de enquête en tot op ons event op 17 november.

Het SMA bestuur