Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/01/2018
14:30 - 17:30

Locatie
Salons de Romree

Opslaan van deze datum in mijn agenda

Reservaties

Bookings are closed for this event.

Voor SMA-leden is de deelname inbegrepen in het lidgeld
Niet-leden: 195 euro

In oktober 2018 zal Jan Lagast een van de keynote speakers zijn op de eerste Europese Summit rond Industriële Sales & Marketing. Dit 2-daags congres zal plaatsvinden in Berlijn. Maar SMA zou SMA niet zijn wanneer we er niet in zouden slagen om Jan Lagast eerst bij ons te hebben. Voor ons – en jullie hopelijk ook – een grote eer!

Tijdens zijn presentatie zal Jan ons meenemen in de implicaties van de 4de industriële revolutie, die wij nu reeds voor een deel meemaken. Deze nieuwe revolutie zal vooral het volgende betekenen: samenwerking en geavanceerde netwerken opbouwen. En we zullen echt wel moeten, want anders zullen veel bedrijven ophouden te bestaan. “Join forces” wordt de toekomst! Maar de toekomst wordt ook: meer internet of things, versmelting van de virtuele en reële  wereld, intelligente machines, het inzetten van robots, enz.

Met Industry 4.0 zal er veel veranderen en dit in een sneltrein-tempo. Er zullen nieuwe business modellen ontstaan die de manier waarop business vandaag wordt gedaan totaal zullen veranderen. Er zullen nieuwe markten/klanten komen, maar ook nieuwe concurrenten, nieuwe partners, nieuwe horizontale en verticale samenwerkingen. De presentatie is niet alleen over ‘How to survive?’ maar over hoe je als bedrijf en als sales manager/professional een voorsprong kan nemen… om uiteindelijk als winnaar uit de bus te komen.

 

Industry 4.0 will disrupt B2B sales & marketing

Industry 4.0 zal dus de manier waarop we met zijn allen business doen totaal veranderen. Het zal ook een impact hebben op de rol en de vereiste ‘skills’ van een sales manager. Waar de ‘old school’ sales manager iemand was, die een volleerd bedrijfsgeoriënteerd budgetcontrolerende en resultaatgedreven people manager was, moet een effectieve Industry 4.0 sales manager een gepassioneerde netwerkbouwer zijn die tegelijkertijd een inspirerend leider is.

In zijn presentatie zal Jan ons prikkelen met voorbeelden en cases hoe de sales manager van morgen zijn rol met glans kan vervullen. Op het einde van de namiddag is het de bedoeling dat iedereen met tips & tricks naar huis gaat om de dag nadien of misschien zelfs onmiddellijk al te werken aan zijn profiel en hoe zijn directe omgeving daarin te betrekken.

Het belooft dus een inspirerende namiddag te worden. Laat deze unieke kans niet liggen en schrijf u vandaag nog in!

VOERTAAL : NEDERLANDS
foto_Jan_Lagast Foto : Jan Lagast (Forte)

forte-logo-with-tagline

Jan Lagast is expert in Industrial Sales & Marketing 4.0. He gets companies on a track towards success through the I4.0 storm.  Invented pragmatic methodologies e.g. Market-Focused Organisation Strategy Tuner, Customer Beaching, Four Forces in Business Decision Taking, and the Lagast Paradox.

www.forte.eu