Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/10/2017
14:30 - 18:00

Locatie
Salons de Romree

Opslaan van deze datum in mijn agenda

Reservaties

Bookings are closed for this event.

Tijdens een visueel sterk uitgewerkte presentatie heeft Stefaan Vandist het over ‘We, Myself and AI’, ofwel de combinatie van sociale, emotionele en artificiële intelligentie. Het samenspel van deze nieuwe tripartite bepaalt steeds nadrukkelijker hoe we productie, retail, educatie, mobiliteit en andere aspecten van het leven anders kunnen organiseren. ‘We, Myself and AI’ biedt een innovatiepotentieel met stevige voorsprong op competitief, collaboratief en ecologisch vlak. Stefaan steekt de hand uit en daagt je uit om oplossingen te bedenken hoe we meer waarde kunnen realiseren met minder energie en materiaal.

Stefaan monitort permanent de doorbraken en evoluties in de wereld van mobiliteit, materiaalinnovatie, zorg, ruimtegebruik, voeding, retail, marketing en vrije tijd. Ook voor de SMA-meeting zal hij proberen drie zaken over te brengen:

  1. Overzicht van trends en strategische innovatiepaden richting de toekomst
  2. Vooruitzicht dankzij inspirerende, internationale voorbeelden van koplopers
  3. Inzicht in hoe je als organisatie zelf met trendwatching en innovatiestrategie aan de slag kan

Stefaan Vandist begon zijn carrière als merkstrateeg bij het gerenommeerde reclamebureau Duval Guillaume. Vandaag werkt hij als trendwatcher en innovatieconsultant. Hij geeft een 70-tal lezingen per jaar en modereert toekomstverkenningen & Design Sprints om innovatieprocessen productief en efficiënt te laten verlopen.

*** EXTRA ***

Tijdens de oktober-meeting zal Gregoire Vanderveken van Minds&More ons de Executive Summary presenteren van de resultaten van de Sales Enablement Survey, die wij na onze juni-meeting (met Pascale Hall) hebben verstuurd aan onze leden. SMA is dus goed vertegenwoordigd in de resultaten.

Ook benieuwd hoe de Sales Manager in België het er vanaf brengt? Op 19 oktober verneemt u hier alles over!

*Presentatie van Gregoire Vanderveken
voornamelijk in het Frans*

 

Het belooft dus wederom een inspirerende namiddag te worden met een sterke presentatie en de laatste resultaten van de Sales Enablement Survey.

Laat deze unieke kans dus niet liggen en schrijf u vandaag nog in.

 

Voertaal : Nederlands

 

foto_Stefaan_Vandist
Foto : Stefaan Vandist, Managing Partner Trinity
www.stefaanvandist.eu